Esküvőfotózás: Mariann és György

Mariann és György a jegyes fotózás után az esküvőfotózás pillanatait is velem szerette volna megörökíttetni. Remélem, hogy nem bánták meg a döntést, és hogy életük egyik újabb legfontosabb napjára is olyan örömmel tudnak majd visszatekinteni az esküvői fotók megtekintése során, mint tették azt korábban, a jegyes fotók esetében is. Sok boldogságot kívánok!

– Proksa István, esküvőfotós –

Esküvőfotózás: Mariann és András

Nagy örömmel vállaltam el Mariann és András esküvőfotózását,amely csodálatos környezetben,és remek hangulatban készültek el.

Az ifjú pár esküvői fotói is felkerültek az oldalra. Sok Boldogságot kívánok!

– Proksa István, esküvőfotós –

Esküvőfotózás: Linda és György

Egy újabb esküvőfotózás után Linda és György esküvői fotói is felkerültek az oldalra. Éljen az ifjú pár!

– Proksa István, esküvőfotós –

Esküvői fotózás: Dóra és Péter

Egy fantasztikus  esküvői fotózás után Dóra és Péter fotói is felkerültek az oldalra. Sok boldogságot, és köszönöm a bizalmat!

– Proksa István, esküvőfotós –

Esküvőfotózás: Bernadett és Mátyás

Bernadett és Mátyás is engem választott, hogy az örök emléknek számító esküvői fotók elkészülhessenek. Köszönöm a bizalmat, és sok boldogságot kívánok!

– Proksa István, esküvőfotós –

Esküvőfotózás: Anna és Gábor

Anna és Gábor esküvői fotói is felkerültek az oldalra.Köszönöm a felkérést,öröm volt fotózni egy ilyen szimpatikus párt!Sok boldogságot!!

– Proksa István, esküvőfotós –

Esküvőfotózás: Orsolya és László

Egy tökéletesen megszervezett esküvőfotózás után Orsolya és László esküvői fotói is felkerültek az oldalra. Éljen az ifjú pár!

– Proksa István, esküvőfotós –

Nikolett és Tibor esküvőfotói...

Augusztus elején Nikolett és Tibor esküvőjén az esküvőfotózás kiváló hangulatban zajlott.

Ez a nagyon kedves, fiatal és szimpatikus pár tökéletesen megvalósította az elképzeléseimet, sok csodálatos fotót sikerült alkotni ezen a napon is. Az esküvőfotókból egy kis válogatás megtekinthető a galériában.

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek, legyetek nagyon boldogok!

– Proksa István, esküvőfotós –

esküvőfotós fotók esküvő esküvőfotózás fotózás esküvői esküvőfotók fotó kreatív babafotózás jegyes portré akció portréfotózás baba kedvezmény fotós műtermi esküvői fotózás gyermekfotózás kismama fotózás gyerekfotós kismama portréfotók műtermi fotózás műterem gyermekfotós babafotós bugyi rendezvényfotózás rendezvény ballagás fotózás baba fotók ballagás portréfotó babafotók portfólio gyermek gyerek fotózás gyerek portréfotós képek beállított jegyes fotózás
1 / 2
12